Referenties

Recent uitgevoerde projecten

Hieronder staan een aantal projecten die we recent voor onze klanten hebben mogen uitvoeren. Bent u benieuwd naar een specifiek project of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en we helpen u graag verder.

Meet-the-team Mark Oosting
Meet-the-team
admin

Meet-the-team: Mark Oosting

In deze rubriek maken we kennis met de verschillende teamleden van SPARQ Assembly. Deze keer onze nieuwste collega Mark Oosting. Mark is onze nieuwe hardware engineer.

Lees verder »
Meet-the-team Max Bosch
Meet-the-team
admin

Meet-the-team: Max Bosch

In deze rubriek maken we kennis met de verschillende teamleden van SPARQ Assembly. Te beginnen met Max Bosch, een van onze jongste werknemers en als Sales Engineer het technische aanspreekpunt van de salesafdeling.

Lees verder »
Elektrotechnische containerbouw
Containerbouw
admin

Containers Proof of Concept BAY Replacement

Croonwolter&dros heeft SPARQ Assembly opdracht gegeven om vier containers te voorzien van besturingspanelen, beveiligingspanelen en bijbehorende veldbekabeling. Dit project is onderdeel van het Proof of Concept project, wat Croonwolter&dros in opdracht van TenneT uitvoert.

Lees verder »
Verdeelsystemen
admin

Levering Verdeelsysteem en Generatorbesturing

In samenwerking met Siemens heeft SPARQ Assembly een nieuwe laagspanningsverdeler en generatorbesturing geleverd voor hoogspanningsstation Meeden. SPARQ Assembly was hierin verantwoordelijk voor de engineering, productie en plaatsing op locatie. 

Lees verder »
SPARQ tekent raamovereenkomst met Croonwolter&dros
Nieuws
admin

Raamovereenkomst SPARQ en Croonwolter&Dros

De samenwerking tussen SPARQ Assembly en Croonwolter&dros is verder versterkt met een raamovereenkomst. SPARQ Assembly gaat Croonwolter&dros met deze overeenkomst voorzien van besturingspanelen, beveiligingspanelen en laagspanningsverdeler.

Lees verder »

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.