Onze Diensten

Specials en one-offs

Naast het produceren van meer seriematige panelen en verdelers, leveren we ook regelmatig specials. Sinds onze oprichting leveren we al one-offs en unieke projecten. Deze projecten vergen veel communicatie, creativiteit en probleemoplossend vermogen. Heeft u een uniek vraagstuk? Neem gerust contact met ons op.

Kennispartner voor specials

Of het nou gaat om het bouwen in containers, op skids of unieke verdelers/panelen, de kans is groot dat SPARQ Assembly er ervaring mee heeft. Vanuit ons verleden onder Imtech hebben we veelvuldig geoutfitte containers, unieke panelen en verdelers mogen leveren. Zo hebben we in 2017 een bijdrage geleverd aan het eerste gelijkspanningsstation van Nederland en hebben we in 2021 een bijdrage geleverd aan de Proof of Concept voor het vervangen van hoogspanningsstations.


Om unieke projecten succesvol af te ronden is een goede dosis creativiteit, goede communicatie met onze klanten en het oplossen van problemen van essentieel belang. In co-creatie brengen we de wensen van onze klanten inzichtelijk en werken we op een systematische wijze naar een oplossing. Voor het ontwikkelen van een dergelijk project is geen standaard proces te bedenken. We gaan graag het gesprek met u aan en laten direct onze uitgebreide ervaring voor one-off projecten zien.

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.