Over sparq assembly

Onze Certificeringen

SPARQ Assembly beschikt over verschillende certificaten als ISO:9001 en VCA**. Daarmee tonen we aan dat we veilig werken en met processen van hoge kwaliteit – en deze ook blijven verbeteren. Met behulp van onze certificaten zorgen we voor een veilige werkomgeving, het voorkomen van fouten en het betrokken zijn – en blijven – bij onze eigen processen en kwaliteit. 

Onze certificeringen

Sinds 2015 is SPARQ Assembly ISO:9001 gecertificeerd. Daarmee tonen we aan dat we aan de hoge kwaliteitseisen van onze klanten voldoen. Tevens toont ISO:9001 aan dat we onze processen verbeteren en in de toekomst blijven vernieuwen. Zodoende kunnen we blijven voldoen aan de wensen en eisen van onze klanten.

 

Kwaliteitssysteem

Centraal hierin staat ons kwaliteitssysteem, waarmee we de kwaliteit van onze bedrijfsvoering borgen en blijven verbeteren. Dit systeem is volledig in een online omgeving beschikbaar en wordt tevens continu bijgewerkt. Ook is het op maat gemaakt voor SPARQ Assembly en met paneelbouw in gedachten.


Klik op het icoon voor het volledige certificaat

Daarnaast beschikken we over een VCA** certificering. VCA gaat over veiligheid en gezondheid. Iets wat we binnen SPARQ Assembly belangrijk vinden. Daarom voeren we periodiek een RI&E uit en zorgen we dat al onze medewerkers over de juiste trainingen en opleiding beschikken.

 

Nette- en veilige werkomgeving

Goed en gekeurd gereedschap zorgt ervoor dat we veilig kunnen werken. Daarnaast is een veilige- en schone werkomgeving belangrijk. Er vinden daarom regelmatig inspecties plaats om onveilige situaties te voorkomen en risico’s zoveel mogelijk te beperken.


Klik op het icoon voor het volledige certificaat

Voor MBO-studenten is het verplicht om het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. SPARQ Assembly is een SBB erkend leerbedrijf. Met behulp van deze certificering kunnen studenten ervaring in de praktijk op doen onder goede begeleiding. Zodoende helpen studenten ons en dragen wij bij aan hun toekomst.

 

Stagiaires & Afstudeerders

Het hele jaar hebben we plaatsen voor studenten, zoals in de productie of op kantoor. Bijvoorbeeld in de werkvoorbereiding, productie of commercieel. Ben je zelf op zoek naar een stage in een technische omgeving? Dan komen we graag met je in contact!

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.