Onze Aanpak

Onze Werkwijze

We streven in onze projecten naar minder kosten, een optimale beheersing van projecten en een efficiënter projectverloop. Dit realiseren we door een integrale aanpak van projecten, een efficiënt productieproces en continue afstemming tussen ons en de opdrachtgever. 

Integrale projectaanpak

We zijn voorstander van een integrale aanpak van projecten. We worden graag als projectpartner vroegtijd betrokken in een project. Met onze detailkennis van paneelbouw, kunnen we hierdoor in een vroeg stadium terugkoppeling geven over het ontwerp. Hierdoor verhogen we de beheersing van een project aanzienlijk, wanneer de paneel- of verdelerbouw start. Hierdoor beperken we tevens faalkosten.

Efficiënt Productieproces

Een efficiënt maar kwalitatief productieproces is waar we naar streven. In het productieproces maken we gebruik van een zelfontwikkelde software. Met behulp van deze software genereren we bouwpakketten, die we vervolgens – na akkoord van het projectteam – digitaal naar een werkcel versturen. Op basis van deze bouwpakketten vindt de assemblage van de subassemblages plaats, gevolgd door de samenbouw van het paneel of verdeler. Het productieproces en de software sluiten nauw aan bij onze projectaanpak, waardoor een project efficiënter verloopt. Voor een efficiënt verloop van het productieproces is een integrale projectaanpak essentieel. 

We werken met subassemblages, die we met een zelfontwikkelde software genereren. Per subassemblage vindt een kwaliteitsinspectie plaats, zodat men exact de kwaliteit kan loggen. Van begin tot eind.​

Korte lijnen, open contact

Onze opdrachtgevers krijgen vanuit het projectteam één contactpersoon toegewezen. Zo is er ten alle tijden een directe lijn met het project. Vanuit een project streven we naar open contact. Hiermee bedoelen we dat, mocht er bijvoorbeeld een vertraging in het project ontstaan, dan wordt dit direct gecommuniceerd via de gewenste kanalen. Onze interne processen zijn zo op elkaar afgestemd, dat informatie uit het calculatietraject direct door het projectteam kan worden overgenomen voor het project. Waardoor er geen informatie verloren gaat bij de overgang van sales naar het projectteam. 

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.