PANEELBOUW

Efficiënte en Kwalitatieve Paneelbouw

Sinds de oprichting van SPARQ Assembly behoort paneelbouw tot één van onze kernactiviteiten. In paneelbouw onderscheiden we ons door onze werkwijze, vakmanschap en de automatiseringen en innovaties die we in onze processen aanbrengen. We streven naar langdurige relaties waarin heldere afspraken, meedenken en een optimale projectbeheersing centraal staat. 

Van aanvraag tot paneelbouw project

Offerteaanvraag

Afstemming

Productie

Oplevering

In de aanvraag stemmen we zoveel mogelijk zaken af. Deze informatie verwerken we in onze eigen software, van waaruit we een offerte genereren.

We sturen u een offerte toe en lichten daarbij de belangrijkste punten toe. Na acceptatie van de offerte, neemt ons projectteam contact met u op.

Daarna start het productieproces. Uw paneel wordt aan de hand van subassemblies samengebouwd tot compleet paneel. 

Na afronding van de productie nodigen we u – indien gewenst – uit voor een FAT. Vanuit ons systeem kunnen we alle soorten documentatie opleveren. 

Efficiënte productie

Met zo’n 15 medewerkers engineeren en bouwen we dagelijks de meest uiteenlopende panelen. Van machinebesturing tot industriële verdeelsystemen. Ons paneelbouwproces is ingericht om zo efficiënt mogelijk te werken en projecten zo optimaal mogelijk te beheersen (inclusief de kwaliteit). Dat begint al in de calculatiefase. Hier proberen we zoveel mogelijk onduidelijkheden, wensen en eisen inzichtelijk te maken, waardoor het productieproces zo efficiënt mogelijk verloopt.

Ons productieproces is ingericht met de LEAN-gedachte. Zelf hebben we een software ontwikkeld die past bij onze werkwijze en deze manier van produceren. Tekeningen worden in de voorbereiding door onze software omgezet in een bouwtekening. Deze bouwtekening zijn eenvoudig te lezen, waardoor het bouw- en controleproces een stuk eenvoudiger is. Vervolgens wordt op systematische wijze een paneel samengebouwd, waarbij er na iedere processtap een inspectiemoment plaatsvindt.  

Met onze werkwijze, automatiseringen en innovaties kunnen we doorlooptijden verkorten, efficiënter werken, projecten beter beheersen en onze klanten nog verder ontzorgen in hun paneelbouwbehoeften.

Bent u op zoek naar een paneelbouw partner?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Schakel- en verdeelinrichting Siemens Sivacon S4

Uitgelicht project:

Hoofdverdeler en Generatorbesturing

Samen met Siemens heeft SPARQ Assembly voor TenneT station Meeden een nieuwe laagspanningsverdeler en bijbehorende generatorbesturing geleverd. SPARQ Assembly was hierin verantwoordelijk voor de engineering en de productie van de Sivacon S4 verdeler. 

Passie en plezier in Paneelbouw

Plezier in ons werk, meedenken en samenwerken is wat ons energie geeft. Met ons relatief kleine team kunnen we snel schakelen en zijn de lijnen kort. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon vanuit het project. Wel zo eenvoudig. Op het gebied van paneelbouw willen we onszelf graag verbeteren. Daarom staat we altijd open voor suggesties en ideeën. Intern als extern. We zijn actief in panelenbouw in diverse segmenten: energie, infrastructuur, machinebouw, utiliteit, water om een aantal te noemen

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.