Kwaliteit

Hoge Kwaliteitsstandaard

Kwaliteit is een integraal onderdeel van onze organisatie. Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren, moeten alle onderliggende processen ook van hoog niveau zijn. In paneelbouw is kwaliteit belangrijk, omdat het vaak om belangrijke installaties gaat. Installaties die over een langere periode betrouwbaar moeten zijn. Door bewust te worden van kwaliteit, controlestappen in te bouwen en processen continu te blijven verbeteren, ontstaat een hogere kwaliteitsstandaard.

Panelenbouw voor offshore installatie

Kwaliteitssysteem

Kwaliteit als integraal bedrijfs-proces

Plezier in je werk, samenwerken en vakmanschap zijn tevens belangrijke pijlers voor kwaliteit. Centraal in het beheersen van kwaliteit staat ons kwaliteitssysteem. Deze is ISO:9001 gecertificeerd en stelt ons in staat om te monitoren, bij te sturen en te blijven verbeteren. Benieuwd naar onze andere certificeringen?

De paneelbouw norm en kwaliteit

Kwaliteit wordt ook geborgd door de geldende normen en eisen voor paneelbouw of verdelerbouw. In deze normen staat beschreven welke afspraken er zijn en aan welke specificaties een product of dienst moet voldoen. Ook de geldende normen dragen bij aan de kwaliteit. Daarom zijn deze normen geïntegreerd in de processen en aanpak van SPARQ Assembly. Met eventuele normen, eisen, richtlijnen en wensen van onze klanten wordt rekening gehouden in het productieproces. Bij SPARQ Assembly werken we daarnaast met:

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.