Meet-the-team

Mark Oosting - Hardware Engineer

Meet-the-team Mark Oosting

Deel dit bericht

Wie ben je en wat ga je doen bij SPARQ?

Ik heet Mark Oosting. Ik ben 26 jaar en woon in Gees, een klein dorpje met 650 inwoners. Mijn huidige functie is hardware-engineer. Maar ik ben begonnen als servicemonteur. Door veel initiatief te tonen en cursussen te volgen, heb ik me opgewerkt tot hardware-engineer, waar ik nu al 3 jaar mee bezig ben. Bij SPARQ ga ik me vooral richten op het opzetten van EPLAN Pro Panel met alle prefab mogelijkheden, zodat het makkelijker wordt in de montage. En later het ontwerpen van tekeningen en panelen. 

Je hebt in het verleden toch al eens stage gelopen bij SPARQ?

Ja, mijn laatste stage van mijn opleiding MBO 4 Engineering heb ik bij SPARQ gedaan in de werkplaats als monteur. Daar heb ik veel geleerd, bijvoorbeeld het maken van prototypes. Deze vaardigheid gebruik ik nu nog steeds, maar dan in EPLAN Pro Panel. Na deze stage heeft SPARQ me geholpen aan een baan als servicemonteur bij VONK (voormalig Ampulz).

Wat vind je leuk aan je werk?

Het is leuk om hardware-engineer te zijn vanwege de creativiteit en uitdagingen die komen kijken bij het ontwerpen en implementeren van hardware-oplossingen. Het biedt de mogelijkheid om innovatieve technologieën te verkennen, problemen op te lossen en bij te dragen aan de ontwikkeling van diverse projecten. 

Je bent natuurlijk nog maar net bij SPARQ begonnen, wat zijn je eerste indrukken?

Mijn eerste indrukken bij SPARQ zijn positief. De werkomgeving is professioneel en collegiaal. Ik waardeer de ondersteuning die ik ontvang en de mogelijkheid om mij te verdiepen in het opzetten van EPLAN Pro Panel. Het team is vriendelijk, jong en behulpzaam, wat mijn overgang naar deze nieuwe functie bevordert. Ik kijk ernaar uit om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de projecten van SPARQ

Ontdek meer

Meet-the-team Mark Oosting
Meet-the-team
admin

Meet-the-team: Mark Oosting

In deze rubriek maken we kennis met de verschillende teamleden van SPARQ Assembly. Deze keer onze nieuwste collega Mark Oosting. Mark is onze nieuwe hardware engineer.

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.