Meet-the-team

Max Bosch - Sales Engineer

Meet-the-team Max Bosch

Deel dit bericht

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Max Bosch. Ik ben 21 jaar en woon in Nieuw-Schoonebeek, vlakbij Emmen. Ik werk nu ongeveer 2 jaar bij SPARQ Assembly. Ik liep eerst stage en later ben ik in dienst gekomen op de afdeling calculaties. Hier hou ik me vooral bezig met de calculaties/offertes en alles wat daarbij komt kijken. Voor een paar vaste klanten doe ik ook de projecten erbij en ik voorzie sales met technische input mocht dat nodig zijn.

Wat komt er zoal kijken bij een calculatie?

Ik ontvang vanuit sales een werkpakket met daarin vaak tekeningen, eisen/wensen van de klant en andere informatie. Deze verwerk ik in onze calculatie-applicatie die we zelf hebben ontwikkeld. Hier komt vervolgens een offerte uit die we bespreken met sales en soms het MT. De applicatie helpt me vooral bij het verminderen van repetitieve werkzaamheden. Ik werk veel samen met sales, maar ook met de operationele kant.

Wat vind je leuk aan je werk?

Eigenlijk heel veel, maar vooral de afwisseling vind ik leuk. De aanvragen, vraagstukken en problemen die klanten ervaren zijn heel divers en dat maakt het leuk. Daarnaast ontwerp en realiseer ik een oplossing waar de klant echt wat mee kan. Dat geeft me energie! Ons team is daarnaast jong en leuk om mee te werken, wat voor een hele goede werksfeer zorgt. We willen samen leuke- en succesvolle projecten doen. Tot slot vind ik het leuk dat ik een project helemaal doormaak. Van calculatie tot de uiteindelijke oplevering.

Meet-the-team Max Bosch

Hoe zou je de cultuur binnen SPARQ omschrijven en wat vind je leuk aan het werken binnen het team van SPARQ?

Open, vriendelijk en ambitieus. Iedereen wil hetzelfde bereiken en dat is gaaf om onderdeel van te zijn. De lijnen zijn lekker kort en het gevoel van humor ligt me heel goed, haha. Ik krijg ook veel verantwoordelijkheden en kan zelfstandig werken, waardoor ik me goed kan ontwikkelen.

Welke projecten waaraan je hebt meegeholpen ben je het meest trots op?

Goede vraag! Ik heb heel wat projecten voorbij zien komen, maar ik denk dat ik het meest trots ben op het container project wat we voor het BAY Replacement project hebben gedaan. En, ik ben ook trots op de projecten die ik zelf doe, van calculatie tot oplevering. Zo heb ik in samenwerking met Enexis een typical ontworpen die op de stations van Enexis kan worden toegepast.

Ontdek meer

Meet-the-team Mark Oosting
Meet-the-team
admin

Meet-the-team: Mark Oosting

In deze rubriek maken we kennis met de verschillende teamleden van SPARQ Assembly. Deze keer onze nieuwste collega Mark Oosting. Mark is onze nieuwe hardware engineer.

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.