SPARQ Assembly en Croonwolter&dros
tekenen raamovereenkomst

De samenwerking tussen SPARQ Assembly en Croonwolter&dros is verder versterkt met een raamovereenkomst. SPARQ Assembly gaat Croonwolter&dros met deze overeenkomst voorzien van besturingspanelen, beveiligingspanelen en laagspanningsverdelers.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Verder uitbouwen van de samenwerking

De overeenkomst is een vervolg op de samenwerking tussen de bestaande samenwerking tussen de bedrijven. Momenteel werken de partijen samen aan de Proof of Concept BAY Replacement. SPARQ Assembly gaat Croonwolter&dros, naast het leveren van panelen en verdelers, voorzien van (detail)engineering, productie en service voor de utiliteit, industrie en energie-projecten. Jan-Willem Sigtermans, directeur van SPARQ Assembly, is verheugd met het afsluiten van de overeenkomst:

Met deze raamovereenkomst kunnen we eenvoudiger en intensiever samenwerken met Croonwolter&dros en de overige TBI-ondernemingen. SPARQ Assembly is dan ook trots dat Croonwolter&dros de onderneming kiest als een van de vaste voorkeurs­leveranciers voor panelenbouw. SPARQ heeft met haar 80 jaar ervaring in (detail)-engineering, assemblage van besturing & beveiligingspanelen en laagspanning verdeelsystemen voor de utiliteit & industrie veel kennis in huis en is gewend te werken in multidisciplinaire projecten.

Jan-Willem Sigtermans, Directeur SPARQ Assembly
SPARQ tekent raamovereenkomst met Croonwolter&dros

Ontdek meer

Elektrotechnische containerbouw
Containerbouw
admin

Containers Proof of Concept BAY Replacement

Croonwolter&dros heeft SPARQ Assembly opdracht gegeven om vier containers te voorzien van besturingspanelen, beveiligingspanelen en bijbehorende veldbekabeling. Dit project is onderdeel van het Proof of Concept project, wat Croonwolter&dros in opdracht van TenneT uitvoert.

Verdeelsystemen
admin

Levering Verdeelsysteem en Generatorbesturing

In samenwerking met Siemens heeft SPARQ Assembly een nieuwe laagspanningsverdeler en generatorbesturing geleverd voor hoogspanningsstation Meeden. SPARQ Assembly was hierin verantwoordelijk voor de engineering, productie en plaatsing op locatie.