SPARQ Assembly en Croonwolter&dros
tekenen raamovereenkomst

De samenwerking tussen SPARQ Assembly en Croonwolter&dros is verder versterkt met een raamovereenkomst. SPARQ Assembly gaat Croonwolter&dros met deze overeenkomst voorzien van besturingspanelen, beveiligingspanelen en laagspanningsverdelers.

Deel dit bericht

Verder uitbouwen van de samenwerking

De overeenkomst is een vervolg op de samenwerking tussen de bestaande samenwerking tussen de bedrijven. Momenteel werken de partijen samen aan de Proof of Concept BAY Replacement. SPARQ Assembly gaat Croonwolter&dros, naast het leveren van panelen en verdelers, voorzien van (detail)engineering, productie en service voor de utiliteit, industrie en energie-projecten. Jan-Willem Sigtermans, directeur van SPARQ Assembly, is verheugd met het afsluiten van de overeenkomst:

Met deze raamovereenkomst kunnen we eenvoudiger en intensiever samenwerken met Croonwolter&dros en de overige TBI-ondernemingen. SPARQ Assembly is dan ook trots dat Croonwolter&dros de onderneming kiest als een van de vaste voorkeurs­leveranciers voor panelenbouw. SPARQ heeft met haar 80 jaar ervaring in (detail)-engineering, assemblage van besturing & beveiligingspanelen en laagspanning verdeelsystemen voor de utiliteit & industrie veel kennis in huis en is gewend te werken in multidisciplinaire projecten.

SPARQ tekent raamovereenkomst met Croonwolter&dros

Ontdek meer

Meet-the-team Mark Oosting
Meet-the-team
admin

Meet-the-team: Mark Oosting

In deze rubriek maken we kennis met de verschillende teamleden van SPARQ Assembly. Deze keer onze nieuwste collega Mark Oosting. Mark is onze nieuwe hardware engineer.

Ontvang binnen 48 uur een passende offerte

Heeft u een concrete aanvraag of wilt u advies? Laat uw gegevens achter en we nemen contact met u op. Geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen. 

Door dit formulier te versturen gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Service-voorwaarden zijn van toepassing.