Panelenbouw: Betrouwbaar, Efficiënt en Ontzorgd

Ontdek de voordelen van onze paneelbouw: efficiënt, betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Hou meer tijd over, maak minder kosten en laat uw projecten beter beheersen. 

Betrouwbare Panelenbouw

Korte Doorlooptijden

Minder kosten

Heldere Afspraken

Ontzorging

Profiteer van efficiëntie en automatiseringen

Door onze projectaanpak en automatiseringen behoudt u de controle tijdens het project. Vanuit ons zelfontwikkelde softwaresysteem en de efficiëntie die we in onze processen inbouwen, zorgen we ervoor dat u snel verder kunt met de zaken die er voor u toe doen. 

Detailengineering Paneelbouw
Panelenbouw voor offshore installatie

Kom niet voor onverwachte kosten te staan

We verzorgen uw panelenbouw project van A tot Z. Hierin maken we heldere afspraken, kiezen we een aanpak die het best bij u past en zijn de lijnen altijd kort. Zo weet u waar u aan toe bent. We geloven in onze aanpak en productiewijze. Benieuwd waarom? Neem contact met ons op

Benieuwd naar onze panelenbouw productie?

Vraag direct via ons contactformulier een offerte aan of stuur ons al uw vragen via een chat. 

Van aanvraag tot project

Offerteaanvraag

Afstemming

Productie

Oplevering

In de aanvraag stemmen we zoveel mogelijk zaken af. Deze informatie verwerken we in onze eigen software, van waaruit we een offerte genereren.

We sturen u een offerte toe en lichten daarbij de belangrijkste punten toe. Na acceptatie van de offerte, neemt ons projectteam contact met u op.

Daarna start het productieproces. Uw paneel wordt aan de hand van subassemblages samengebouwd tot compleet paneel. 

Na afronding van de productie nodigen we u – indien gewenst – uit voor een FAT. Vanuit ons systeem kunnen we alle soorten documentatie opleveren. 

Bouwen aan Duurzame Relaties

Daar streven we naar. Samen succesvolle projecten doen en daar voldoening en energie uithalen. Daar streven we naar!

Tijdelijke containters met besturingspanelen en beveiligingspanelen BAY Replacement

WERKWIJZE

Efficiënt en Productieproces

Ons productieproces is ingericht met de LEAN-gedachte. Zelf hebben we een software ontwikkeld die past bij onze werkwijze en deze manier van produceren. Tekeningen worden in de voorbereiding door onze software omgezet in een bouwtekening. Deze bouwtekening zijn eenvoudig te lezen, waardoor het bouw- en controleproces een stuk eenvoudiger is. Vervolgens wordt op systematische wijze een paneel samengebouwd, waarbij er na iedere processtap een inspectiemoment plaatsvindt.  

Veelgestelde vragen

Bij SPARQ Assembly kunt u terecht voor allerlei soorten panelen voor diverse toepassingen. Heeft u een uniek vraagstuk of heeft u andere opmerkingen of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. 

Panelenbouw is een verzamelnaam voor elektrische systemen die installaties of machines aansturen en/of beveiligen. De kasten, panelen en bijbehorende PLC hard- en software zorgen ervoor dat machines en installaties worden bestuurd. Panelenbouw bestaat er in allerlei soorten en maten en wordt toegepast in allerlei soorten markten. 

Panelenbouw is vrijwel altijd klantspecifiek. Een paneel moet namelijk passen bij de wensen en eisen van een koper. Daarom is het bepalen van de kosten voor panelenbouw lastig. Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen voor uw project, dan kunt u hier een offerte aanvragen. 

Op basis van onze eigen engineering (of uw tekenenigen) maken we een offerte die aansluit bij uw wensen en eisen. Na akkoord van u, start de inkoop en productiefase. Wanneer deze is afgerond nodigen we u uit voor een afname. Als alles akkoord is bevonden, transporteren we het paneel of sluiten deze voor u aan. 

Bij SPARQ Assembly streven we naar korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en een efficiënt proces. Dit realiseren we door ons te focussen op innovaties, automatiseringen en een unieke projectaanpak. Benieuwd hoe dit eruit ziet en hoe dit precies is toegepast? Neem gerust contact met ons op en we laten het u graag zien onder het genot van een kop koffie.