Verdeelinrichtingen: Veilig, Betrouwbaar en Efficiënt

Laat u ontzorgen in het ontwerp en de bouw van uw verdeelinrichtingen. We zorgen voor efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Laagspannings-verdeelsysteem

Korte Doorlooptijden

Minder kosten

Heldere Afspraken

Ontzorging

Kwaliteit en Betrouwbaarheid begint in de voorbereiding

SPARQ Assembly bouwt verdeelinrichtingen van grote vermogens. We ontwerpen en bouwen uw verdeelinrichting volgens uw wensen en eisen. Door in de voorbereiding al uw wensen en eisen af te stemmen – en door ons gedeeltelijk geautomatiseerde productieproces – kunt u profiteren van korte doorlooptijden en hoge kwaliteit. 

Detailengineering Paneelbouw
Panelenbouw voor offshore installatie

Kom niet voor onverwachte kosten te staan

We verzorgen uw verdeelinrichtingen-project van A tot Z. Hierin zijn de lijnen kort, maken we concrete afspraken en werkt u altijd met een vast contactpersoon. Wel zo makkelijk. Door vooraf zoveel mogelijk af te stemmen, weet u direct waar u aan toe bent. Benieuwd hoe we dat doen? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan. 

Benieuwd naar onze verdeelinrichtingen productie?

Vraag eenvoudig via ons offerteaanvraag formulier een offerte aan.

Van aanvraag tot project

Offerteaanvraag

Afstemming

Productie

Oplevering

Uw wensen en eisen verwerken we in een offerte die we genereren vanuit ons systeem. Vooraf weet u dankzij een aanzicht en de offerte waar u aan toe bent. 

Vervolgens vinden we het belangrijk om nogmaals de offerte door te nemen en de belangrijkste zaken af te stemmen. Zo hoeven we dit niet in de productie te doen.

Daarna start het productieproces. Hierin wordt u door uw contactpersoon op de hoogte gehouden over de voortgang van uw project.

Na afronding van de productie houden we een uitgebreide test- en inspectie. Vervolgens nodigen we u uit voor een afname van uw verdeelinrichting. 

Bouwen aan Duurzame Relaties

Daar streven we naar. Veel andere partijen gingen u voor. 

WERKWIJZE

Efficiënt en Productieproces

Ons productieproces is volgens het LEAN-principe ingericht. Een zelfontwikkelde software stelt ons in staat om offertes, bouwtekeningen en oplever rapportages te genereren. Vanuit deze werkwijze is het belangrijk om vroegtijdig concrete zaken af te stemmen. Hierdoor verloopt het productieproces zo optimaal mogelijk. Benieuwd hoe we dat doen of wat dat inhoud? Neem gerust contact met ons op via WhatsApp of vraag direct een offerte aan. 

Veelgestelde vragen

Bij SPARQ Assembly kunt u terecht voor allerlei soorten verdeelinrichtingen voor diverse toepassingen. Heeft u een uniek vraagstuk of heeft u andere opmerkingen of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. 

Verdeelinrichtingen zorgen voor het veilig verdelen en beveiligen van elektriciteit. Een verdeelinrichting bestaat uit een behuizing, waarin één of meer hoofdzekeringen, groepen zekeringen en bijvoorbeeld energiemeters zijn aangebracht. Verdeelinrichtingen zijn er in veel verschillende vermogens en in diverse bouwvormen

Een verdeelinrichting is vrijwel altijd klantspecifiek. Een verdeler moet namelijk passen bij de wensen en eisen van een koper. Daarom is het bepalen van de kosten voor verdeelinrichtingen lastig. Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen voor uw project, dan kunt u hier een offerte aanvragen. 

Bouwvormen van verdeelsystemen geven aan in hoeverre de spanningsvoerende delen fysiek van elkaar zijn gescheiden. De bouwvorm is daarom ook een belangrijke veiligheidsfactor om rekening mee te houden bij onderhoud en/of eventuele uitbreiding van de verdeler in de toekomst.