SPARQ Assembly en Croonwolter&dros intensiveren samenwerking met een raamovereenkomst die geldt voor alle TBI-ondernemingen.

Door het afsluiten van deze raamovereenkomst zullen Croonwolter&dros en SPARQ Assembly de bestaande samenwerking uitbreiden en versterken. Met deze raamovereenkomst zal SPARQ Assembly Croonwolter&dros voorzien van (detail)-engineering, assemblage van elektrotechnische besturing & beveiligingspanelen en laagspanning verdeelsystemen voor de utiliteit & industrie en ten behoeve van de energietransitie opdrachten van CWD. Jan-Willem Sigtermans, directeur van SPARQ Assembly, is verheugd met het afsluiten van de raamovereenkomt:

‘’Met deze raamovereenkomst kunnen we eenvoudiger en intensiever samenwerken met Croonwolter&dros en de overige TBI-ondernemingen. SPARQ Assembly is dan ook trots dat Croonwolter&dros de onderneming kiest als een van de vaste voorkeurs­leveranciers voor panelenbouw. SPARQ heeft met haar 80 jaar ervaring in (detail)-engineering, assemblage van besturing & beveiligingspanelen en laagspanning verdeelsystemen voor de utiliteit & industrie veel kennis in huis en is gewend te werken in multidisciplinaire projecten.

Links op de foto: Fabian Kleijwegt, rechts op de foto: Jan-Willem Sigtermans