Panelenbouwers: Gekwalificeerd en ervaren

Zoekt u een paneelbouwer die verder kijkt en u volledig ontzorgd in uw paneelbouw-behoeftes? SPARQ Assembly richt zich op efficiëntie, kwaliteit en betrouwbaarheid

Betrouwbare Panelenbouw

...In kortere doorlooptijden

...Met minder totale kosten

...Met continue hoge kwaliteit

...Volgens afspraak

Een professionele paneelbouwer van SPARQ Assembly

Onze paneelbouwers zijn ervaren en professioneel. We werken altijd volgens de geldende norm. De paneelbouwers worden ondersteund door een visueel bouwpakket wat we uit onze eigen software genereren. Hierdoor verhogen we zowel de continue kwaliteit als de efficiëntie. Onze paneelbouwers hebben wereldwijde ervaring en kunnen ook op locatie aan de slag

Detailengineering Paneelbouw
Panelenbouw voor offshore installatie

Afspraken nakomen, korte lijnen en altijd betrokken

Ons team verzorgt uw panelenbouw van A tot Z. Meedenken, volgens afspraken werken en korte lijnen, dat is hoe relaties ons typeren. Als panelenbouwer richten we ons op het steeds beter maken van ons productieproces, maar ook de omringende activiteiten.

Benieuwd naar onze panelenbouwers?

Vraag direct via ons contactformulier een offerte aan of stuur ons al uw vragen via een chat. 

Bouwen aan Duurzame Relaties

Daar streven we naar. Veel andere partijen gingen u voor. 

Tijdelijke containters met besturingspanelen en beveiligingspanelen BAY Replacement

WERKWIJZE

Efficiënt Productieproces

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is ons productieproces. Onze ervaren panelenbouwers maken gebruik van visueel voorbereide tekeningen. Deze tekeningen worden gegenereerd door onze eigen productiesoftware. We werken met subassemblages. Dat houdt in dat we verschillende samengestelde onderdelen samenbouwen tot een paneel. Hoe dat in zijn werk gaat? Kom gerust een keer langs bij ons in Emmen om het te ervaren of we komen bij u om het te demonstreren.

Veelgestelde vragen

Bij SPARQ Assembly kunt u terecht voor allerlei soorten panelen voor diverse toepassingen. Heeft u een uniek vraagstuk of heeft u andere opmerkingen of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. 

Panelenbouw is een verzamelnaam voor elektrische systemen die installaties of machines aansturen en/of beveiligen. De kasten, panelen en bijbehorende PLC hard- en software zorgen ervoor dat machines en installaties worden bestuurd. Panelenbouw bestaat er in allerlei soorten en maten en wordt toegepast in allerlei soorten markten. 

Panelenbouw is vrijwel altijd klantspecifiek. Een paneel moet namelijk passen bij de wensen en eisen van een koper. Daarom is het bepalen van de kosten voor panelenbouw lastig. Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen voor uw project, dan kunt u hier een offerte aanvragen. 

Op basis van onze eigen engineering (of uw tekenenigen) maken we een offerte die aansluit bij uw wensen en eisen. Na akkoord van u, start de inkoop en productiefase. Wanneer deze is afgerond nodigen we u uit voor een afname. Als alles akkoord is bevonden, transporteren we het paneel of sluiten deze voor u aan. 

Bij SPARQ Assembly streven we naar korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en een efficiënt proces. Dit realiseren we door ons te focussen op innovaties, automatiseringen en een unieke projectaanpak. Benieuwd hoe dit eruit ziet en hoe dit precies is toegepast? Neem gerust contact met ons op en we laten het u graag zien onder het genot van een kop koffie.