Machinebesturing: Betrouwbare besturingspanelen voor uw machine

Uw machinebesturing op tijd, volgens afspraak en met continue hoge kwaliteit. Ontdek hoe we u kunnen ontzorgen in uw machinebesturing-behoeften

Machinebesturing

Verkort uw doorlooptijden

Verlaag uw kosten

Volgens afspraak

Ontzorging van A tot Z

Hou meer tijd over voor waarde toevoegende activiteiten

U wilt graag door met zaken die er voor u toe doen. Wij nemen uw volledige machinebesturing uit handen. We ontzorgen u, werken volgens de geldende normen en eisen en beschikken over een efficiënt productieproces. Korte lijnen, duidelijke afspraken en open contact is waar we voor staan.

Detailengineering Paneelbouw
Panelenbouw voor offshore installatie

Binnen budget en met een continue hoge kwaliteit

We kunnen u vroegtijdig inzicht geven in de kosten van uw besturingspaneel. Hiervoor hebben we een unieke software ontwikkeld. Daarnaast hebben we ons productieproces geautomatiseerd en visueel gemaakt. Hierdoor kunnen we altijd dezelfde hoge kwaliteit leveren. 

Benieuwd naar onze machinebesturing en installatie?

Vraag direct via ons contactformulier een offerte aan of stuur ons al uw vragen via een chat. 

Van aanvraag tot project

Offerteaanvraag

Afstemming

Productie

Oplevering

In de aanvraag stemmen we zoveel mogelijk zaken af. Deze informatie verwerken we in onze eigen software, van waaruit we een offerte genereren.

We sturen u een offerte toe en lichten daarbij de belangrijkste punten toe. Na acceptatie van de offerte, neemt ons projectteam contact met u op.

Daarna start het productieproces. Uw paneel wordt aan de hand van subassemblies samengebouwd tot compleet paneel. 

Na afronding van de productie nodigen we u – indien gewenst – uit voor een FAT. Vanuit ons systeem kunnen we alle soorten documentatie opleveren. 

Bouwen aan Duurzame Relaties

Daar streven we naar. Veel andere partijen gingen u voor. 

Tijdelijke containters met besturingspanelen en beveiligingspanelen BAY Replacement

WERKWIJZE

Efficiënt Productieproces

We hebben ons productieproces met een eigen ontwikkelde software ingericht. Hiermee kunnen we panelen visueel voorbereiden en werkpakketten genereren. Daarnaast zijn de normen ingebouwd in onze werkprocessen. Dat zorgt gezamenlijk voor een continue hoge kwaliteit. 

Veelgestelde vragen

Bij SPARQ Assembly kunt u terecht voor allerlei soorten panelen voor diverse toepassingen. Heeft u een uniek vraagstuk of heeft u andere opmerkingen of vragen? Neem gerust contact met ons op via onze contactpagina. 

Panelenbouw is een verzamelnaam voor elektrische systemen die installaties of machines aansturen en/of beveiligen. De kasten, panelen en bijbehorende PLC hard- en software zorgen ervoor dat machines en installaties worden bestuurd. Panelenbouw bestaat er in allerlei soorten en maten en wordt toegepast in allerlei soorten markten. 

Panelenbouw is vrijwel altijd klantspecifiek. Een paneel moet namelijk passen bij de wensen en eisen van een koper. Daarom is het bepalen van de kosten voor panelenbouw lastig. Als u vrijblijvend een offerte wilt ontvangen voor uw project, dan kunt u hier een offerte aanvragen. 

Op basis van onze eigen engineering (of uw tekenenigen) maken we een offerte die aansluit bij uw wensen en eisen. Na akkoord van u, start de inkoop en productiefase. Wanneer deze is afgerond nodigen we u uit voor een afname. Als alles akkoord is bevonden, transporteren we het paneel of sluiten deze voor u aan. 

Bij SPARQ Assembly streven we naar korte doorlooptijden, hoge kwaliteit en een efficiënt proces. Dit realiseren we door ons te focussen op innovaties, automatiseringen en een unieke projectaanpak. Benieuwd hoe dit eruit ziet en hoe dit precies is toegepast? Neem gerust contact met ons op en we laten het u graag zien onder het genot van een kop koffie.