Socomec DIRIS Digiware

Onze partner Socomec heeft een modulair meetconcept ontwikkeld dat uitblinkt in flexibiliteit, nauwkeurigheid en installatiegemak in de vorm van DIRIS Digiware. DIRIS Digiware kan u helpen met het in kaart brengen van de kwaliteit en het verbruik van uw elektrische installaties.

DIRIS Digiware is een modulair meetconcept dat uitblinkt in flexibiliteit, meetnauwkeurigheid en installatiegemak.

Door het innovatieve karakter wordt installatietijd en -ruimte bespaard en wordt een ongeëvenaarde meetnauwkeurigheid bereikt. Dit door de toepassing van meetsensor- technologie. Deze innovaties maken DIRIS Digiware tot de meest effectieve oplossing voor het meten van energieverbruik en het nauwkeurig in kaart brengen van de kwaliteit van uw elektrische installatie(s).

Inmiddels verplicht de Wet Milieubeheer alle mogelijke besparende maatregelen te treffen in uw installatie en is hier ook informatieplicht bijgekomen. DIRIS Digiware is de oplossing voor zowel nieuwe als bestaande installaties.

SPARQ Assembly kan deze componenten in uw bestaande installatie inbouwen. Neem contact op via de onderstaande knop op de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag!

 

socomec diris digiware